31 ene 2011

El proper 5 de febrer a les 12 h a la Biblioteca de Cardedeu:


Des que va arribar el Car-Sharing a Catalunya (un sistema de compartir cotxe semblant al bicing, en el que es comparteix és l'ús del cotxe de forma individual, no es comparteix el viatge) som molts els que estem esperant que s'implanti a altres poblacions, també a Cardedeu... i enlloc de seguir esperant hem decidit posar-nos les piles i crear la xarxa necessària de gent per tal que sigui un projecte viable a escala local. Si a molts llocs d'Europa ho han fet, també ho podrem fer aquí.
Els números oficials que es maneguen a Europa diuen que si has de fer servir el cotxes menys de 15.000 km anuals, el Car-Sharing és una bona opció. Si el fas de servir entre 1.000 i 10.000 km aleshores el Car-Sharing permet estalviar anualment 2.500 €. Una excel·lent opció.
·         Si tens cotxe i estàs fart de pagar reparacions, assegurança, plaça de pàrquing, has pensat que potser podries compartir el teu cotxe i estalviar moltes despeses o fins i tot generar-te uns ingressos ?
·         Si tens un cotxe i puntualment en necessitaries un segon o un de més gran, i creus que comprar-ne un altre és una ruïna.
·         Si no tens cotxe i estàs fart de gorrejar el cotxe d'amics i familiars i no poder fer segons quines coses en aquest país que està organitzat automobilísticament
·         Si et mous normalment en moto, en bici, en bus o en tren i de tant en tant necessites un cotxe

Aleshores vine a la primera reunió informativa "Compartir cotxe a Cardedeu",  Hem convidat a en Pau Noy Serrano,  expert en aquest tema i fundador del carsharing de Barcelona, perquè ens expliqui els fonaments i els avantatges de la pràctica de compartir cotxe i els diversos sistemes que existeixen per tal d'aconseguir reduir despeses i racionalitzar l'ús del cotxe d'una manera pràctica, econòmica, ben organitzada i eficient.
Dia i lloc de la reunió: dissabte 5 de febrer, a les 12 h, a la Biblioteca de Cardedeu

Aquí et pots descarregar dos documents per si et vols anar informant del tema


Si t'interessa el tema però no pots venir a la reunió, envia'ns un e-mail i et mantindrem al corrent

i sobre tot ajuda'ns i fes córrer aquesta convocatòria!!

salut i menys despeses inútils!

Cardedeu Vital

No hay comentarios:

Publicar un comentario