7 dic 2011

Social Car, empresa de Carsharing, a Cardedeu

El divendres 2 de desembre vàrem invitar a l’empresa Social Car que, a través d’un portal d’Internet,  s’encarrega de fer la mediació entre els propietaris d’un cotxe interessats en llogar-lo per unes hores i els usuaris, persones que no tenen cotxe i que de forma puntual els pot interessar llogar-ne un a hores o be a dies. El funcionament i els requeriments bàsics són  aquests:

Social Car s’encarrega de fer la tramitació de l’assegurança dels cotxes particulars  amb  una política que permet un  conductor universal. També de les gestions de les d’incidències o accidents, facturació, etc. A més, ofereix  el servei de reserves del cotxe per Internet

L’usuari ha de tenir el permís de conduir amb una antiguitat mínima d’un any i no tenir més de 6 punts de penalització en el carnet de conduir ni haver estat  condemnat penalment per qüestions de conducció.

Els propietaris han de canviar el tipus d’assegurança que li permeti llogar el cotxe i posar-se d’acord amb l’usuari que ha reservat el seu cotxe.  Ells dos signaran un document per verificar l’estat del cotxe i el nivell de benzina abans i després del lloguer.

En aquest enllaç trobareu la presentació de la xerrada:


i el vídeo que explica el funcionament:


 


Qui estigui interessat pot anar a la web de l’empresa a on trobarà molts més detalls:

Tenim, també a la vostra disposició uns quants exemplars en paper sobre els termes i condicions legals que han de complir l’empresa, el propietari i l’usuari. Si algú de vosaltres està interessat, ens els podeu demanar per correu electrònic  i us els farem arribar.

Animeu-vos!. Aquest és un servei en que tothom hi guanya: usuaris, propietaris i el medi ambient.


1 comentario:

  1. Aquí teniu informació sobre el parc de vehicles del cotxe compartit a Cardedeu: http://www.urgellcomunicacio.cat/comparteixcotxe/

    Salutacions,

    Jordi

    ResponderEliminar