22 may 2012

Cardedeu ja té dos cotxes de carsharing per compartir


Tothom que no sigui propietari d’un cotxe i necessiti utilitzar-ne  un per unes hores o uns dies ja té la manera de fer-ho des de Cardedeu:

L’empresa   Social Car , a través d’un portal d’Internet,  s’encarrega de fer la mediació entre els usuaris interessats i els propietaris dels cotxes de lloguer que viuen a Cardedeu

El funcionament i els requeriments bàsics són  senzills. Només cal inscriure’s gratuïtament a Social Car, tenir un permís de conduir des més d’un any d’antiguitat i no tenir més de 6 punts de penalització en el carnet de conduir. Totes les gestions de lloguer del cotxe i la informació sobre el cost i el lloc per recollir-lo  es fan a través d’Internet. El propietari i el llogater del cotxe es posaran d’acord abans i després de l’ús del cotxe mitjançant un senzill document. Només s’haurà de reposar la benzina utilitzada i tractar be el cotxe.

En aquest enllaç trobareu la   presentació de Social Car    amb els detalls del funcionament  i el següent vídeo que explica el funcionament: 


També podeu veure el programa de TV Cardedeu a on es parla del Carsharing de Cardedeu:


No hay comentarios:

Publicar un comentario