1 jul 2015

Activitats de juliol: divendres 10 massa crítica de bicicletes, i dissabte 11 caminada cardedeu-corró

El proper divendres 10 de juliol, a les 19:30 a la pl. de Sant Corneli, farem la segona passejada en massa crítica de bicicletes. Què és això? Qui ho organitza?

La Massa Crítica és un fenòmen ciclista que té lloc tots els mesos en nombroses ciutats del mób. La seva finalitat és donar a conèixer els gran avantatges que aporten a la mobilitat, a la societat i a l'individu una major presència de bicicletes als pobes i ciutats per a reduïr les molèsties que causa el trànsit motoritzat: soroll, contaminació, embussos, inseguretat... A més de ciclistes també solen participar-hi patinadors. La denominació de "massa crítica" prové del concepte sociològic homònim que fa referència al nombre d'individus involucrats en un fenomen a partir del qual aquest adquireix una dinàmica pròpia que li permet sostenir-se i créixer per si mateix.

La massa crítica de Cardedeu la convoca el col·lectiu "A Cardedeu en bici i a peu" juntament amb persones d'altres col·lectius afins com Cardedeu Vital, Cardedeu en Transició i Cardedeu Autosuficient.

Vine a pedalar i gaudir dels carrers de Cardedeu!

+ info: facebook.com/acardedeuenbiciiapeu
blog a cardedeu en bici i a peuEl proper dissabte 11 de juliol, a les 9 del matí, amb els vetlladors d'El Camí de Cardedeu (Grup Cardedeu Vital i altres) farem una caminada per repassar part de les marques des de Cardedeu fins a Marata i Corró d'Avall.

T'hi apuntes? Escriu a elpas@elcami.org o truca al 93 844 4553 (tots els matins i dilluns i dimecres també tardes)

Punt de trobada: Plaça de l'Ajuntament
Hora de trobada: 9h del matí

No hay comentarios:

Publicar un comentario