26 sept 2022

S'estrena la linia de bicibús d'Alfou cap a les escoles de Cardedeu
Diverses famílies d'Alfou, en col·laboració amb les Afes de les escoles de Cardedeu i Cardedeu Vital, estan engegant una línia de bicibús per a facilitar que cada vegada més famílies es vagin engrescant a anar en bici a l'escola, i reclamar vies segures per als desplaçaments quotidians en bici cap als municipis veins.

Aquest setembre ha començat la prova pilot, que de moment circularà els dijous, des d'Alfou, on hi ha diverses parades on es van afegint famílies, fins a trobar la xarxa de carrils bici de Cardedeu, a l'arribar a la qual cadascú seguirà cap a la seva escola: Granés, Corbella, Can Manent, Mil·lenari o Les Aigües.

Si voleu participar us podeu inscriure al canal de Telegram de la línia:

https://t.me/+PCRIgb_-hPU5NjNk

La prova pilot va tenir lloc el passat 22 de setembre amb molt bona participació, tots els participants van arribar puntual i molt contents a l'escola!

Per altra banda des de l'Associació Llinars i Vilamajor Pedalen i Cardedeu Vital estem organitzant una pedalada reivindicativa dels enllaços ciclables Sant Antoni de Vilamajor-Alfou-Cardedeu, ben aviat us n'informarem!


No hay comentarios:

Publicar un comentario